Pārdošanas un Operāciju Plānošanas procesu atbalsta rīki - Kuzmins, Igors (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbs sniedz īsu pārskatu par Pārdošanas un Operāciju Plānošanas (S&OP) biznesa procesu. Tajā tiek aprakstīti šobrīd populārākie un plašāk izmantotie dažādu kompāniju izstrādātie S&OP rīki, tiek aprakstīta to funkcionalitāte un veikta salīdzināšana. Šis darbs var tikt izmantots kā uzziņas avots lietotājiem, izvēloties piemērotu S&OP atbalsta rīku. Darbs ir veidots balstoties uz autora personīgo pieredzi, kā arī izmantojot internetā pieejamos resursus. Darba rezultāti iekļauj īsu S&OP pārskatu, S&OP rīku analīzi un ar to saistītās problēmas. Darbs sastāv no 46 lapām, 18 bildēm, 6 tabulām. Atslēgvārdi: S&OP, ERP, ODP, Demantra

This work gives a brief overview of Sales and Operation Planning (S&OP) business process. It includes a description of currently most popular, widely-used S&OP tools from different vendors, describes its functionality as well as its comparison. This work could be used as a reference source for users who wish to choose right S&OP tool. This work is based on author`s experience and Internet resources and its results include brief S&OP overview; S&OP tools analysis and challenges that are associated with it. This work consists of 46 pages, 18 pictures, 6 tables. Keywords: S&OP, ERP, ODP, Demantra
Sales and Operations Planning process support tools
Keywords: Datorzinātne