Ernesta Foldāta vēstule Edgaram Vimbam 1994. gada 30. decembrī - Foldāts, Ernests (My University, 1994)
Ernesta Foldāta vēstule Edgaram Vimbam, kurā viņš raksta par piedāvājumu vadīt praktiskas lekcijas tropu ekoloģijā latviešu doktorantūras studentiem, par Venecuēlā sastopamajām sēņu sugām, īpaši bekām un gailenēm, par sēņu sālīšanu ziemai. Vēstules beigās Jauna gada novēlējums. Drukāts mašīnrakstā uz 1 lapas. Glabājas Latvijas Universitātes Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekciju krājumā.

Letter from Ernesto Foldat to Edgars Vimba, in which he writes about an offer to conduct practical lectures in tropical ecology for Latvian doctoral students, about the species of mushrooms found in Venezuela, especially beak and chanterelles, about salting mushrooms for the winter. Happy New Year wishes at the end of the letter. Typed on 1 page. Stored in the Museum of the University of Latvia Botanical and Mycological collections.
Letter from Ernesto Foldat to Edgars Vimba, December 30, 1994
Keywords: Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Human communication; Ernests Foldāts; Ernesto Foldat; Edgars Vimba; korespondence; correspondence; Sēņu augšanas paradumi - Venecuēla; Boletus; Mitrie tropu meži - Venecuela; Sēnu sālīšana Latvijā; Tropu ekoloģijas lekcijas