Muzikālās apvienības mājaslapa - Pickainis, Āris (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba mērķis bija izveidot muzikālas apvienības mājaslapu. Mājaslapā ir iespēja pieslēgties pašiem grupas mūziķiem. Ir sadalītas vairākas lietotāju grupas un katrai ir citas funkcijas un iespējas. Mājaslapā iekļautas tādas lietas, kā sazināšanās lietotāju starpā un kalendārs ar pasākumiem. Lietotājiem no malas šī mājaslapa funkcionē kā reklāmas un izziņas avots. Mājaslapa veidota izmantojot HTML, CSS un PHP programmēšanas valodas.

The name of this paper is “MUSICAL BAND WEBPAGE”. The goal of this paper was to create a musical band webpage. There is an option for band members to log in to page as users. There are more than one user groups and each one of them have different functions and possiblities. Webpage contains such things as exchanging messages between users and a calendar with events. For other users webpage is used as an advertisement and information source. Webpage was created using HTML, CSS and PHP programming languages.
Musical band webpage
Keywords: Datorzinātne; HTML; CSS; PHP; MySQL