Akciju sabiedrības airBaltic gaisa transporta pakalpojumu kvalitāte - Perestoroņina, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darba pamatā ir airBaltic gaisa transporta pakalpojumu kvalitātes izpēte. Darba mērķis ir izvirzīt priekšlikumus airBaltic pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai. Bakalaura darba pirmajā nodaļā tiek apskatīti teorētiskie aspekti par tūrisma pakalpojumu kvalitāti un klientu apmierinātības līmeľa nozīme. Otrajā nodaļā tiek izklāstīta AS airBaltic gaisa transporta pakalpojumu kvalitātes būtība un klientu apmierinātības līmeľa nozīme. Trešajā nodaļā tiek analizēti pētījuma dati, kuru rezultāts paradīja, ka kvalitātes līmeľa paaugstināšanai airBaltic vadībai vajadzētu pilnveidot desmit gaisa transporta pakalpojumu elementus. Šajā darbā izmantotās pētījuma metodes: teorētiskā analīze, novērošana, anketēšana, daţādas statistiskas metodes un dokumentu analīze. Darba apjoms ir 95 lapaspuses, tas ietver 8 tabulas, 24 attēlus un 4 pielikumus. Izmantotās literatūras un avotu saraksts satur 69 vienības. Atslēgvārdi: gaisa transporta pakalpojums, kvalitāte, klientu apmierinātības līmenis, airBaltic.

This graduate work is based on airBaltic air transport service quality research. The main purpose of this work is to put forward proposals airBaltic service Quality Bachelor is the first chapter reviews the theoretical aspects of tourism service quality and customer satisfaction role. The second chapter is set out in airBaltic air transport service quality and nature of customer satisfaction level of significance. The third chapter analyzes the data from the study, which showed that increasing the level of quality airBaltic management should improve the ten elements of air transport services. This work utilized the research methods: a theoretical analysis, observation, questionnaires, statistical methods and document analysis. The amount of work has 95 pages, it includes 8 table 24 pictures and 4 attachments. The literature and a source list containing 69 items.
airBaltic Corporation JSC Service Quality
Keywords: Vadībzinātne