Amatniecības sieru ražotāja SIA "Soira" mājaslapas izstrāde - Smildziņa, Sanija (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darba “Amatniecības sieru ražotāja SIA “Soira” mājaslapas izstrāde” ietvaros izveidota mājas lapa vietējam amatniecības sieru ražotājam SIA “Soira”, kuram iepriekš mājas lapa nav bijusi. Mājas lapā var apskatīt jaunumus, produkcijas klāstu, bloga ierakstus, galeriju un citas sadaļas, kā arī kontaktu sadaļā nosūtīt uzņēmumam “Soira” ziņu. Mājas lapu var pārlūkot jebkurš apmeklētājs bez reģistrēšanās, bet reģistrētiem lietotājiem un administratoriem ir plašākas iespējas – sava profila aplūkošana un datu rediģēšana, iespēja pievienot, labot un dzēst bloga ierakstus. Administratori var arī pievienot, labot un dzēst jaunumus, dzēst citu lietotāju bloga ierakstus un pārvaldīt citu lietotāju lomas.

Within the frames of the qualification work “Artisan cheese producer’s “Soira” homepage development” a website has been created for the local craft cheese manufacturer “Soira”, which previously did not have a website. On the website you can view news, products, blog entries, gallery and other sections, as well as send a message to the company “Soira” in the contacts section. The website can be browsed by any visitor without registration, but registered users and administrators have more options - view and edit data of their profile, add, edit and delete blog entries. Administrators can also add, edit, and delete news, delete other user’s blog posts, and manage other user’s roles.
Artisan cheese producer’s "Soira" homepage development
Keywords: Datorzinātne; mājas lapa; "Soira"; paziņojums; loma; profils