Valsts Akciju sabiedrības „Latvijas Pasts” tēls Latvijas nacionālajā dienas presē un galvenajās iekšējās „Latvijas Pasts” publikās (2004─2007) - Razumnova, Marija (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba „VAS „Latvijas Pasts” tēls Latvijas nacionālajā dienas presē un galvenajās iekšējās „Latvijas Pasts” publikās (2004.-2007.)” galvenais mērķis ir noskaidrot valsts uzņēmuma „Latvijas Pasts” pastāvošo tēlu. Darbā tēls ir pētīts četros dienas preses izdevumos - Diena, Neatkarīgā Rīta Avīze, Вести Сегодня un Час laika periodā no 2004. gada 1. maija līdz 2007. gadam 1. aprīlim, kā arī vienā no galvenajām iekšējām uzņēmuma publikām – Rīgas pasta darbinieku publikā. Par kursa darba teorētisko pamatojumu tiek izvēlēta Klausa Mertena tēla teorija, kā arī tiek apskatīti citu zinātnieku viedokļi par tēlu, tēla veidošanu, to īpašībām un funkcijām. Pētījuma veikšanai autore izmantoja trīs metodes: kvantitatīvas kontentanalīzes, semantisko diferenciāļu un anketēšanas metodes. Atslēgvārdi: tēls, uzņēmuma tēls, dienas laikraksti, publika.

The bachelor paper "The Image of the State Holding Company „Latvijas Pasts” into the National Latvian Daily Press and General Internal „Latvijas Pasts” Publics (2004─2007)" general purpose is to find out an existent image of the enterprise „Latvijas Pasts”. The image investigated in four daily newspapers – Diena, Neatkarīgā Rīta Avīze, Вести Сегодн and Час since 1st of May 2004 till 1st of Aprill 2007 and in the general internal public – Riga’s post worker public. As the theoretical substantiation of course work had been choosen the theory of image by Klaus Merten. Opinions of other scientists on an image, its formation, properties and functions had been considered too. For carrying out the research authoress used three methods: quantitative contentanalise, semantic differential and questionnaire methods. Keywords: image, corporative image, daily press, public.
The Image of the State Holding Company „Latvijas Pasts” into the National Latvian Daily Press and General Internal „Latvijas Pasts” Publics (2004─2007)
Keywords: Komunikācijas zinātne