Gada pārskata revīzijas stratēģiskā plāna izstrāde biržā kotētam uzņēmumam AS "Olainfarm" un SIA "sanofi-aventis Latvia" - Bāze, Anna (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba nosaukums ir „Gada pārskata revīzijas stratēģiskā plāna izstrāde biržā kotētam uzņēmumam AS „Olainfarm” un SIA „sanofi-aventis Latvia””. Darba mērķis ir izstrādāt revīzijas stratēģisko plānu diviem uzņēmumiem, kas darbojas vienā nozarē, bet atšķirīgi ir to darbības virzieni. Darbs ir sadalīts 3 daļās. Pirmajā daļā apskatīta finanšu revīzijas būtība, otrajā daļā izpētīta nozare, kurā darbojas uzņēmumi un paši uzņēmumi. Praktiskajā daļā ir veikta risku novērtēšana, finanšu analīze, aprēķināts būtiskums un izstrādāts stratēģiskais plāns. Darba ietvaros, pamatojoties uz secinājumiem, ir izstrādāti priekšlikumi uzņēmumiem attīstībai un revidentiem revīzijas veikšanai. Darba apjoms ir 81 lapaspuse, darbā iekļauti 6 attēli un 24 tabulas un 6 pielikumi. Atslēgas vārdi: revīzija, finanšu pārskati, finanšu analīze, stratēģiskais plāns.

The title of the master’s thesis is „Strategic audit plan for annual report of a listed company JSC „Olainfarm” and „sanofi-aventis Latvia” Ltd”. The goal of the thesis is to develop strategic audit plan for 2 companies from one field, but with different activity. Thesis is divided into 3 parts. The first part describes financial statement audit, the second part consists of research of companies and the industry where they operate. In the practical part were conducted risk assessment procedures, financial analyses, calculated audit materiality and developed strategic audit plan. As part of the work proposals were prepared regarding development of companies and successful audit process. The thesis consists of 81 pages and includes 6 images, 24 tables, 6 appendices. Key words: audit, financial statements, financial analysis, strategic plan.
Strategic audit plan for annual report of a listed company JSC "Olainfarm" and "sanofi-aventis Latvia" Ltd
Keywords: Ekonomika