Komercbankas "N" finanšu analīze - Gončaruka, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma „Komercbanka „N” finanšu analīze”. Bakalaura darba mērķis ir izpētot dažādas finanšu analīzē izmantojamās metodes, un finanšu koeficientus, kā arī komercbankas „N” darbību, sniegt priekšlikumus bankas darbības uzlabošanai. Lai sasniegtu bakalaura darba mērķi, ir jāveic sekojoši uzdevumi: pamatojoties uz ekonomisko literatūru izanalizēt un izpētīt finanšu analīzes lomu banku darbība; veikt komercbanku „N” horizontālo un vertikālo analīzi; analizēt komercbankas „N” finansiālo stāvokļi pēc galvenēm finanšu analīzes radītājiem. Atslēgas vardi: komercbanka „N”, finanšu analīze, finanšu koeficienti, rādītāji, dinamika.

The topic of this Bachelor's Paper is titled 'Financial Analysis of Commercial Bank N'. The aim of this Bachelor's Paper is to examine some of the methods and financial ratios used in financial analysis as well as to study the operations of Commercial Bank N and to draw up proposals for improvement. In order to achieve the goal of the Bachelor's Paper, the following tasks must be completed: analysis and study of the role of financial analysis in the operation of banks, based on economic literature in the field; horizontal and vertical analysis of Commercial Bank N; analysis of the financial situation of Commercial Bank N according to the main indicators of financial analysis. Key words: Commercial Bank N, financial analysis, financial ratios, indicators, dynamics.
Financial analysis of commercial bank "N"
Keywords: Vadībzinātne