Multivides platforma filmu, grāmatu un spēļu kolekciju veidošanai un apmaiņai - Sokolovs, Ruslans (Latvijas Universitāte, 2025)
Tīmekļa platforma, kas nodrošina lietotājiem iespēju veidot kolekcijas un apmainīt tās ar citiem lietotājiem. Lietotāji var veidot savas kolekcijas, vērtēt kolekcijas, pievienot draugus, veidot ierakstus foruma un apskatīt mediju sadaļu. Kolekcijām tiek nodrošināts privātuma iestatījumu pielāgojums – publiskas, draugiem pieejamas vai privātas. Sistēma piedāvā dažādas filtrēšanas un meklēšanas iespējas, lai viegli atrastu atbilstošas kolekcijas. Mediju sadaļa ļauj lietotājiem apskatīt interesējošo mediju, filtrējot sarakstu pēc tā veida, kā arī skatīt informāciju par katru mediju

A web platform that provides users with the ability to create collections and exchange them with other users. Users can create their own collections, rate collections, add friends, create forum posts, and view the media section. Collections have customizable privacy settings – public, friend-accessible, or private. The system offers various filtering and search options to easily find relevant collections. The media section allows users to view the media they are interested in by filtering the list by type, as well as view information about each media.
Multimedia platform for creating and sharing collections of movies, books and games
Keywords: Datorzinātne; Laravel; PHP; tīmekļa lietotne; kolekciju pārvaldība; kolekciju apmaiņa