Motivācijas pilnveidošanas iespējas Pašvaldības Domē "X" - Krūmiņa, Elīna (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darba tēma ir „Motivācijas pilnveidošanas iespējas pašvaldības domē „X”. Pētījums tika veikts pašvaldības domē „X”. Nepieciešamā informācija tika iegūta intervējot personāla daļas vadītāju un aptaujājot domes administrācijas darbiniekus, pielietojot anketēšanas metodi. Pēc pētījuma izvirzītie priekšlikumi var tikt izmantoti turpmākai domes administrācijas lēmumu pieņemšanai, kas skar pielietoto motivācijas metožu izvēli. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām: teorijas apskats, domes apraksts un pētījuma apraksts. Bakalaura darba izstrādāšanai tā autore izmatojusi monogrāfijas un pētnieciskos darbus par menedžmentu, vadības psiholoģiju, personāla vadību un publisko pārvaldi, kā arī interneta resursus un pašvaldības domes „X” iekšējo nolikumu. Darba apjoms ir 58 lapaspuses, kurā izmantoti 28 attēli, 1 pielikums un 24 literatūras avoti.

The title of the thesis is „Improvement options of motivation in city council „X”. The research was conducted on the local-government of region „X”. The necessary information was gathered by interview with personel department maneger and questionnaires. After research the provided recommendations may be taken into consideration for further administration of local-government decisions in terms of motivation tools used. Thesis consist of four chapters: three chapters: theory review, description of local-government and description of investigation. To work out the thesis, authoress used monographies about the management, psychology of management, human resources and public sector organizations, as well as internet resources and regulations of self-government of region „X”. The thesis contains 58 pages, 28 figures, 1appendice and 24 literature sources.
Improvement options of motivation in city council "X"
Keywords: Vadībzinātne