Haskija (Dmitrija Kuzņecova) repa dzejas poētika. - Golovko, Olga (Latvijas Universitāte, 2023)
Bakalaura darbs veltīts pētījumam par poētiskajām īpatnībām Krievijas repa izpildītāja Haskijas (Dmitrija Kuzņecova) daiļradē. Autors analizē viņa tekstu poētiku, atklāj raksturīgās metodes un īpatnības, kā arī to lomu emocionālā un mākslinieciskā vērtībā viņa dziesmās. Analīze tiek veikta dažādos līmeņos: no teksta strukturālajiem elementiem līdz stila paņēmieniem, metaforām un simbolikai. Šis pētījums varētu interesēt filoloģijas, kulturoloģijas speciālistus, kā arī ikvienu, kas interesējas par mūsdienu dzeju krievu valodā un repa kultūru.

The bachelor's thesis is dedicated to the exploration of poetic features in the creative work of Russian rap artist Husky (Dmitriy Kuznetsov). The author analyzes the poetics of his lyrics, identifies characteristic techniques and features, and examines their role in creating emotional and artistic value in his songs. This research can be of interest to specialists in the field of philology, cultural studies, as well as for anyone interested in contemporary Russian-language poetry and rap culture.
Poetics of Rap Poetry by Husky (Dmitry Kuznetsov).
Keywords: Valodniecība; Рэп-поэзия; Рэп-текст; Русский рэп; Метафора; Стилистические приемы