iOS tērzēšanas lietojumprogramma - Pusvāciete, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt lietojumprogrammu, kas darbotos uz mobīlajām ierīcēm ar iOS operetājsistēmu. Lietojumprogrammas uzdevums ir dot cilvēku grupai iespēju reģistrēties dotajā lietojumprogrammā un dot iespēju izveidot dažādas terzēšanas istabas, lai katrā varētu apspriest izvēlētas tēmas. Atsevišķas terzēšanas istabas dot iespēju sakartot visas tēmas apspriešanai dažādās vietās, lai lietotājiem nevajadzētu ilgi meklēt visu īzziņu sarakstā, kur tieši bija apspriestas noteiktās tēmas. Tāpēc dota lietojumprogramma ne tikai organizē apspriešanas tēmas, bet ari taupa lietotāju laiku.

Qualification project goal is to develop an application, which would work on mobile phones with iOS operation system. The aim of application is to give people group an ability to register in this application and create separate chat rooms, so they can discuss different topics in them. Separate chat rooms give an ability to sort all topics in different locations, so user does not have to search among all messages where exactly this topic was mentioned. This application not only organizes discussed topics, but as well it is saving users time.
iOS chat
Keywords: Datorzinātne; lietojumprogramma; iOS operātājsistēma; terzēšanas istaba; Google Firebase