Ceļojošā izstāde "Johana Kristofa Broces (1742-1823) devums Latvijas novadpētniecībā: Livonijas zīmējumu un aprakstu kolekcija Latvijas Universitātes Akadēmiskajā bibliotēkā” - (:unkn) unknown (Latvijas Universitāte, 2019)
Latvijas Universitātes Akadēmiskās bibliotēkas J. K. Broces Livonijas zīmējumu aprakstu kolekcijas izstāde Latvijas Universitātes simtgadē 2019. gadā universitātes studiju mācību filiālēs Alūksnē, Madonā, Tukumā, Bauskā, Kuldīgā, Jēkabpilī, Cēsīs
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; Broce Johans Kristofs (1742—1823); izstādes; Latvijas Universitātes Akadēmiskā bibliotēka; Latvijas Universitāte; Livonijas zīmējumu un aprakstu kolekcija "Monumente"