Gājienu stratēģijas spēles izstrāde, izmantojot Godot dzinēju - Grīnbergs-Zaļkalns, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba ietvaros ir izstrādāta uzņēmuma darbinieku pārvaldības sistēma ar mērķi izveidot vienkāršotu platformu, kas uzņēmuma vadītājiem un darbiniekiem atvieglotu darbu sadalīšanu, plānošanu, veikšanu, uzskaiti. Katram uzņēmuma darbiniekam ir iespēja reģistrēties sistēmā un uzzināt savus darba pienākumus, kā arī uzskaitīt paveikto. Vadītājiem ir iespēja uzraudzīt darbu attīstības gaitu, veikt korekcijas kvalitatīvākai darbu izpildei. Sistēma plānota uzņēmuma iekšējai lietošanai. Kvalifikācijas darbs satur programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, testēšanas dokumentāciju un citas nodaļas.

As part of the qualification work, the management system of the company's employees was developed with the aim of creating a simplified platform that would make it easier for the manager and employees to divide, plan, carry out and record work. Each employee of the company can register in the system and find out their work duties, as well as to list what they have done. Managers have the opportunity to monitor the progress of work development, to make corrections for better performance of work. The system is planned for internal use of the company. The qualification paper contains software requirements specification, software design description, testing documentation and other chapters.
Development of a turn-based strategy game using the Godot engine
Keywords: Datorzinātne; pārvaldības sistēma; projektu vadība; darbu sadalīšana; paveiktā uzskaite; darba uzraudzība