Zemes un vides zinātnes (Latvijas Universitātes Raksti; 783. sēj.) - Latvijas Universitāte (LU Akadēmiskais apgāds, 2012)
Šis LU Rakstu speciālais sējums satur rakstus, kas balstās uz dažiem 8. Baltijas stratigrāfijas konferences sniegtiem ziņojumiem un aptver galvenokārt paleontoloģijas un stratigrāfijas tēmas, kā arī lietišķās ģeoloģijas aspektus. Daži no ziņojumiem jau ir publicēti vai tuvākā nākotnē tiks iespiesti arī citos zinātniskos žurnālos. The current special volume of the Acta Universitatis Latviensis comprises the papers submitted by participants of the Eighth Baltic Stratigraphical Conference (8 th BSC) held in Riga, Latvia, on 28 August – 2 September 2011.
Earth and environmental sciences (Scientific papers University of Latvia; vol. 783)
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences; Stratigrāfija; Baltic Regional Stratigraphic Commission; Miospore zonation; Quaternary deposits; Frasnian; Chengjiang Biota; Compound eye