Sensitīvu datu pārvaldības sistēma - Francis, Edgars (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darbā tiek aprakstīta sensitīvu datu pārvaldības sistēmas izstrāde, uzsvaru liekot uz tām sistēmas sastāvdaļām, kuru izstrādē ir piedalījies darba autors. Darbā tiek aprakstītas sistēmā izmantotās tehnoloģijas, izvēlētie algoritmi, kā arī sniegts to izvēles pamatojums. Sistēmā tiek pielietota divu veidu datu šifrēšana un ir realizēta sensitīvās informācijas aizsardzība pret nesankcionētu piekļuvi.

In the bachelor – work is described the development of a sensitive data management system, the accent is put on those parts of the system in which development the works’ author has taken part. In the work are described the technologies which are used in the system, the chosen algorithms as well as given the explanation for their use. In the system are used two data encryptions and is realized sensitive information protection against unauthorized access.
Management system for sensitive data
Keywords: Datorzinātne