Mārketinga komunikācijas SIA „Amserv Motors”. - Iļjenko, Santa (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba nosaukums ir „Mārketinga komunikācijas SIA „Amserv Motors””. Autore mārketinga komunikācijas pēta uzņēmumā SIA „Amserv Motors”, kas ir Toyota un Lexus oficiālais dīleris Latvijā. Maģistra darba mērķis ir izpētīt SIA „Amserv Motors” mārketinga komunikācijas, izvērtējot to priekšrocības un trūkumus, lai sniegtu priekšlikumus to pilnveidošanas iespējām. Darba pirmajā nodaļā raksturoti mārketinga komunikāciju veidi, to galvenās priekšrocības un trūkumi. Otrajā nodaļā autore apskata SIA „Amserv Motors” mārketinga darbību, kas ietver automašīnu tirdzniecības nozares novērtējumu, uzņēmuma darbības un noieta politikas raksturojumu. Trešajā nodaļā tika izvērtēts SIA „Amserv Motors” mārketinga komunikāciju veidu nozīmīgums. Ceturtajā nodaļā tika apkopoti aptaujas rezultāti par SIA „Amserv Motors” mārketinga komunikācijām un veikts to novērtējums. Darba noslēgumā tika izstrādāti secinājumi un priekšlikumi par mārketinga komunikāciju pilnveidošanas iespējām. Maģistra darba apjoms - 126 lapas. Tas sastāv no 4 nodaļām, kurās ietverta 10 tabulas, 26 attēli un 14 pielikumi. Atslēgas vārdi - mārketinga komunikācijas, SIA „Amserv Motors”, Toyota, Lexus.

The title of the master research paper is „Marketing communications in Ltd. Amserv Motors’’. The author of the work has investigated the marketing communications in Ltd „Amserv Motors’’, which is the Toyota and Lexus official dealer in Latvia. The aim of the master research paper is to analyze the marketing communications of Ltd. „Amserv Motors”, their advantages and disadvantages to provide the proposals to Ltd. „Amserv Motors” in the development of marketing communications. The first chapter describes the types of marketing communications, their main advantages and disadvantages. In the second chapter the author explores Ltd. “Amserv Motors” marketing action, which includes car industry analysis, company performance and characteristics of sales policy. The third chapter discusses and explores the methods of Ltd. „Amserv Motors” in marketing communications. Fourth chapter has summarized the results of the survey, carried out the assessment. At the final part author gives the conclusions and proposals for Ltd. “Amserv Motors” marketing communications development. The paper consists of 126 pages. It includes 4 chapters with 10 tables, 26 pictures and 14 appendixes. Key words: marketing communications, Ltd. „Amserv Motors”, Toyota, Lexus.
Marketing communications in Ltd. Amserv Motors.
Keywords: Vadībzinātne