Latvijas Zinātņu akadēmijas goda doktors Ilgonis Bērsons - Ivbule, Dagnija; Bērsons, Ilgonis (LU Akadēmiskais apgāds, 2022)
Grāmatas pirmajā daļā ir ZA viceprezidenta akadēmiķa Ojāra Spārīša un Latvijas Rakstnieku savienības priekšsēdētāja Arno Jundzes esejas, dzejnieku Andra Vējāna, Ulža Ausekļa, Arnolda Auziņa un Maijas Laukmanes veltījumi Ilgonim Bērsonam. Bibliogrāfija veidota pēc autora dotās informācijas un sastādītājas apzinātajām publikācijām. Izdevums ir turpinājums un papildinājums 2006. gadā Latvijas Akadēmiskajā bibliotēkā sagatavotajai I. Bērsona bibliogrāfijai par laika posmu no 1949. gada līdz 2006. gada rudenim. Biobibliogrāfija II ietver informāciju līdz 2022. gada martam, papildinājumi ir par laika posmu no 1950. līdz 2006. gadam
biobibliogrāfija II
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Bērsons Ilgonis; Literatūrvēsturnieki. Latvija; Literatūrzinātne; Biobibliogrāfijas