Zaudējumu regulēšanas sistēmas funkcionalitātes papildināšana - Okuņevs, Pjotrs (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darbā aprakstīta zaudējumu regulēšanas sistēmas funkcionalitātes papildināšana, proti, moduļa „Dokumenti” izstrāde. Sistēma un pats modulis ir izstrādāts uz .NET Framework tehnoloģijas bāzes, izmantojot ASP.NET WebForms ietvaru. Modulis „Dokumenti” ietver sevī dokumentu izveidi, attēlošanu, sagatavošanu, saglabāšanu un izdruku veidošanu atbilstoši klienta vajadzībām. Sistēmas funkcionalitātes papildināšana tika veikta izmantojot spējās programmatūras izstrādes metodi, analizējot klienta prasības, nepārtraukti pielāgojot un uzlabojot funkcionalitāti. Darba gaitā tika pabeigta moduļa izstrāde un uzlabojumi tika nodoti klientam produkcijas vidē. Atslēgvārds: Zaudējumu regulēšanas sistēma, Dokumentu izveide, .NET, C#, Visual Studio.

Qualification work describes functional enhancement of claim administration systems – development of „Documents” module. System and the module itself is developed using .NET Framework Technologies, using ASP.NET WebForms Framework. „Documents” module contains document creation, viewing, inputting, saving and creation of prints according to the client requirements. Functional enchantment of the system was done using agile methods, by constantly analyzing client requirements, continuously improving the functionality. During the work module development was finished and all the enhancements were taken to client`s live environment. Keywords: Claim administration system, Document creation, .NET, C#, Visual Studio.
Functionality enhancement of claim administration system
Keywords: Datorzinātne