Uzņēmuma finanšu izaugsmes veicināšana, izmantojot informāciju tehnoloģiju risinājumus cilvēkresursu vadībā - Virsis, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2025)
Informāciju tehnoloģiju risinājumu ieviešana, ne tikai cilvēkresursu vadības procesos ir katra uzņēmuma virzītāj spēks, lai nodrošinātu uzņēmuma konkurētspēju, cilvēkresursu vadības efektivitāti un finanšu rādītāju uzlabošanu. Uzņēmuma vadībai ir jāspēj ieviest un izmantot tādus informācijas tehnoloģiju risinājumus, kas veicinātu uzņēmuma darbību kopumā, uzlabo cilvēkresursu vadības plānošanas procesu, uzlabotu finanšu rezultātus, kā arī nodrošinātu uzņēmuma ilgtermiņa attīstību un konkurētspēju. Katra uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem jābūt vērstiem uz uzņēmuma iekšējo procesu sakārtošanu, lai veicinātu uzņēmuma finansiālo izaugsmi, izmantojot informāciju tehnoloģiju risinājumus cilvēkresursu vadība procesos. Bakalaura darba “Uzņēmuma finanšu izaugsmes veicināšana, izmantojot informāciju tehnoloģiju risinājumus cilvēkresursu vadībā” mērķis ir izpētīt uzņēmuma finanšu izaugsmi un izstrādāt priekšlikumus tās veicināšanai, balstoties uz informāciju tehnoloģiju risinājumu pielietojumu cilvēkresursu vadībā. Bakalaura darbā ir 81 lapa, 3 tabulas, 31 attēls.

The introduction of information technology solutions, not only in human resource management processes, is the driving force of each company to ensure its competitiveness, efficiency in human resource management and improvement of financial performance. Business management should be able to deploy and deploy information technology solutions that promote the company as a whole, improve the planning process for human resources management, improve financial performance, and ensure the long term development ang competitiveness of the company. Each company's startegic objectives should focus on sorting out its internal processes to boost its financial growth through information technology solutions in human resources management processes. The Bachelor's work, “Promoting the company's financial growth through information technology solutions in human resource management” aims to explore the company's financial growth and develop proposals to promote it based on the use of information technology solutions in human resource management. The Bachelor has 81 pages, 3 tables, 31 images.
Promoting the company's financial growth through the use of information technology solutions in human resource management
Keywords: Ekonomika; Informāciju tehnoloģijas; cilvēkresursu vadība; plānošana; finanšu rādītāji; darba vieta