Projekts Peldbaseina izveide ar papildus atpūtas iespējām Valmierā - Alpeusa, Signe (Latvijas Universitāte, 2010)
Pasaulē viens no populārākajiem sporta veidiem ir peldēšana. Peldēšana samazina vai pat pilnībā likvidē locītavu kustību traucējumus, palīdz sirds un asinsvadu slimību ārstēšanā, labvēlīgi ietekmē bērnu organisma attīstību. Peldēšana kā lieliska aktivitāte piemērota visu vecumu cilvēkiem. Maģistra darba problēma - Valmierā ir tikai viens peldbaseins - Pārgaujas ģimnāzijas baseins, kas nespēj nodrošināt sabiedrības pieprasījumu, un iecere, ka nākotnē tiks izbūvēts peldbaseins ar 50 metrus gariem celiņiem, atsevišķu bērnu baseinu un citām papildu atpūtas un sporta iespējām Valmieras olimpiskā centrā (VOC) patreiz ir tikai idejas līmenī. Maģistra darba mērķis ir izstrādāt projektu Peldbaseina izveidei ar papildus atpūtas iespējām Valmierā, ar plānošanas periodu līdz 2012. gadam.

Swimming is one of the most popular sports in World. Swimming is reduced or even completely eliminates joint movement disorders, helps the heart and vascular diseases, positive impact on children's developmental, swimming as a great activity suitable for all ages. Master the challenge - Valmiera is only one swimming pool - Pārgaujas gymnasium swimming pool unable to provide the public demand, and the idea that the future will be built a swimming pool with 50 meter long tracks, a separate children's pool and additional recreational and other opportunities Valmiera Olympic sports center (VOC) is currently only at the level of idea. The objective is to work out a project for the swimming pool with entertaining and relaxing possibilities in Valmiera and establish the plan of entrepreneurial activities until year 2011.
Project Swimmingpool with more relaxing possibilities in Valmiera
Keywords: Finanses un kredīts