Saimniecisko rādītāju analīze SIA "Salvi Plus" un to uzlabošanas iespējas - Kvaste, Ieva (Latvijas Universitāte, 2013)
Darba mērķis ir izpētīt saimniecisko rādītāju ietekmējošos faktorus un pamatojoties uz teorētisko un empīrisko pētījumu rezultātiem izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma SIA „Salvi Plus” pielietoto finanšu rādītāju analīzes pilnveidei Darbā ir trīs nodaļas. Pirmā nodaļa aprakstīta uzņēmuma darbība mūsdienu tirgus situācijā. Darba otrajā nodaļā ir analizēta tirdzniecības sistēma. Trešajā darba nodaļā ir aprakstīts pētījums. Darba struktūra ir veidota, lai darbā sākumā tiktu apskatīti ar tēmu saistītie teorētiskie aspekti. Galvenie pētījuma secinājumi ir, ka saimniecisko rādītāju analīzē ir jābūt kompleksai pieejai, atbilstoši uzņēmuma darbības mērķiem, nozarei un situācijai tirgū. Darba apjoms ir 97 lpp., tajā ir 19 attēli un 24 tabulas, 35 bibliogrāfiskās vienības, pielikums.

The paper aim is to explore the economic indicators influencing factors on the basis of theoretical and empirical research to develop proposals for “Salvi Plus” Ltd. assessing the financial performance improvement analysis The paper has three sections. The first chapter describes the operation of the company in today's market situation. The second chapter analyzes the trading system. The third section of the work is described of the research. Work is structured to work early to be dealt with theoretical aspects related to the topic. The main conclusion of the study is that the analysis of economic indicators have access to the complex, according to business objectives, industry and market situation. The amount of work is 97 pages, it content 19 pictures and 24 tables, 35 bibliographic items, annex.
Economic indicators analyse and possibilities to improve it - example of "Salvi Plus Ltd"
Keywords: Ekonomika