Pilsonis 31 stundā. Piesārņojums. Mācību resursi - Helmane, Ineta; Klempere-Sipjagina, Agita (LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, 2020)
1. NODARBĪBA Problēma: Mana planēta - mana atbildība? EKONOMIKA: privātīpašuma tiesības ĒTIKA: godīgums, atbildība PILSONĪBA: vides aizsardzība 2. NODARBĪBA Problēma: Videi draudzīgs bizness: mīts vai realitāte? EKONOMIKA: privātīpašuma tiesības ĒTIKA: godīgums, atbildība PILSONĪBA: vides aizsardzība 3. NODARBĪBA Problēma: Ilgtspējīga attīstība - vārdi vai zemes izdzīvošanas stratēģijas? EKONOMIKA: inovācija, valdības loma ekonomikā ĒTIKA: vides piesārņojuma samazināšana PILSONĪBA: vides aizsardzība
Erasmus+ KA2 Projekts Citizen in 31 Hours n°2019-1-LT01-KA201-060726
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Piesārņojums; privātīpašuma tiesības; vides aizsardzība; Ilgtspējīga attīstība