Spēļu projekta antrum.lv servera izveide - Tiščenko, Ruslans (Latvijas Universitāte, 2011)
Antrum.lv spēļu projekts ir viens no spēļu serveriem, kur lietotāji var izvelēties savu spēles varoni, apmācīt kaut kādam iespējam un apģērbt to. Daži cilvēki, kuri nekavējoties grib visas labākas spēļu mantas, var nopirkt tos web-veikalā ar, piem., SMS palīdzību. Antrum.lv mājas lapu var lietot brīvi jebkurš tīmekļa lietotājs, bet pieslēgties pie Antrum.lv spēļu servera var tikai reģistrēts lietotājs.

Antrum.lv is gaming project is on of the game servers, where users can choose their own hero in the game, introduce and dress up him. Some people, who immediately want to play with all the best items in the game, can buy them in a web-shop, for example, with SMS service. Antrum.lv may be used freely by any web user, but login in to the Antrum.lv game server can be only a registered user.
Game server development project antrum.lv
Keywords: Datorzinātne