Tūrisma informācijas portāls lielpilsētai - Urtāne, Evija (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tūrisma informācijas portālu lielpilsētai, kas kalpotu kā tūrisma ceļvedis Stokholmai, kā arī tiktu izmantota kā portāla veidne arī citām pilsētām. Galvenie uzdevumi ir izveidot ērtu portāla sadaļu, satura un lietotāju administrēšanas sistēmu, saprotamu portāla satura attēlošanu un reģistrētu lietotāju profila individuālu rediģēšanu. Portāls ir izstrādāts kā tīmekļa vietne, izmantojot PHP, HTML, CSS, JavaScript un MySQL tehnoloģijas. Portāls ir veidots ar atbilstošu un ērtu saskarni.

The aim of this qualification work is to create tourist information portal for cities. Portal will be used as Stockholm city quide and also as template for other cities. The main objectives are to create a convenient site's title, content and user management system, easily perceived portal content display and individual customer account editing. The system is developed as a web site, by using PHP, HTML, CSS, JavaScript and MySQL technologies. The system is equipped with a suitable and easy to use interface.
Tourism information portal for city
Keywords: Datorzinātne