Uzņēmuma „X” struktūras ietekme darba procesa organizācijā - Šķiņķis, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darbā „Uzņēmuma „X” struktūras ietekme darba procesa organizācijā” tiks analizēta konkrēta e-komercijas uzņēmuma struktūra un klientu veikto pasūtījumu apstrādes process. Darba mērķis ir izpētīt uzņēmuma „X” struktūras ietekmi uz pasūtījumu apstrādes procesu un sniegt priekšlikumus iespējamajām struktūras izmaiņām, kas šo procesu pie pieaugošā pasūtījumu skaita padarītu efektīvāku. Bakalaura darbs sastāv no 4 daļām: organizācijas struktūras teorētiskās izpētes, uzņēmuma „X” un tā darbības vides raksturojuma, klientu veikto pasūtījumu apstrādes procesa izpētes un uzņēmuma struktūras, un tās struktūrvienību funkciju izpētes. Darba gaitā tika aptaujāti arī uzņēmuma darbinieki. Bakalaura darba apjoms ir 78 lapas, tajā ievietotas 6 tabulas un 9 attēli, pievienots 1 pielikums.

In bachelor thesis „Structure effects on company`s „X” work process organization” author will analyze structure of specific e-commerce company and its client`s order processing. Bachelor thesis objective is to explore company`s „X” structure effects on order processing and offer propositions for possible changes what could help to increase order processing efficiency. The work consists of 4 parts: theoretical study about organizations structure, company`s „X” and its operating environment characteristics, order processing research and company`s „X” structure and it`s current departaments research. During the work were interviewed some of company`s personnel. Bachelor thesis comprises 78 pages, 6 tables, 9 images and 1 appendix.
Structure effects on company`s „X” work process organization
Keywords: Vadībzinātne; Organizācija; Struktūra; Struktūrvienības; E-komercija; Interneta veikals