Personāla motivācija SIA "LERIX" un tās pilnveides iespējas - Golers, Aleksejs (Latvijas Universitāte, 2015)
Personāla motivācija SIA “LERIX” un tās pilnveides iespējas. Golers A., darba vadītāja lekt. Rezepina I., Bakalaura darbs, 63 lappuses, 19 attēli, 1 tabula, 23 literatūras avoti, 4 pielikumi. Latviešu valodā. Darba mērķis ir balstoties uz teorijas nostādnēm, novērtēt motivācijas sistēmu uzņēmumā “LERIX” un izstrādāt tā pilnveidošanas virzienus. Veikta teorētiskā literatūras avotu analīze par motivācijas būtību un nozīmi uzņēmumā, kā arī analizēti motivēšanas modeļi un teorijas. Autors izstrādājis interviju un aptaujas anketu, lai novērtētu kāda ir motivācijas sistēma uzņēmumā “LERIX”. Apkopojot visas darbības pētījumā iegūtās atziņas autors secināja, ka SIA “LERIX” esošā motivācijas sistēma ir nepilnīga, tādēļ izstrādāja pilnveidošanas virzienus sistēmas efektīvākai darbībai.

Human resources motivation in “LERIX” Ltd and perfection possibilities. Golers A., supervisor lekt. Rezepina I., Bachelor thesis, 63 pages, 19 figures, 1 table, 23 literature references, 4 attachments. In Latvian. The aim of the thesis using action research is to evaluate motivation system in enterprise “LERIX” and advice improvements. Performed the theoretical analysis of literature about the motivation matter in enterprise and performed analysis of motivation models and theories. Author developed interview and questionnaire to assess what is the motivation system in the enterprise “LERIX”. After summing up all the research results, author concluded that in “LERIX” Ltd existing motivation system is incomplete, that’s why author developed directions for motivation system improvements.
Human Resources motivation in "LERIX" Ltd and perfection possibilities
Keywords: Vadībzinātne; Motivācija; Personāla vadība; Projektu vadība; Būvniecība