Rīgas pašvaldības ārējās komunikācijas analīze - Aņisimovs, Aleksejs (Latvijas Universitāte, 2014)
Darba tēma: Rīgas pašvaldības ārējās komunikācijas analīze Hipotēze: Rīgas pašvaldības ārējā komunikācija tiek veikta stingri vadoties pēc iekšējās stratēģijas, taču šī stratēģija nav pietiekami elastīga Pirmā nodaļa izvērtēti ārējās komunikācijas aspekti, koncentrējoties uz to, kas ir raksturīgi tieši politiskajai komunikācijai. Otrā nodaļa skatīts, kas regulē un nosaka pašvaldību ārējo komunikāciju Latvijā no likumiskā viedokļa. Trešā nodaļa veltīta Rīgas pašvaldības un tās veiktās ārējās komunikācijas raksturojumam un anketēšanās iegūto datu analīzei. Autors īsi ieskicē galvenos Rīgas pašvaldības ārējās komunikācijas uzlabošanas virzienus, ko būtiski papildina maģistra darba priekšlikumu daļa. Darba apjoms: 120 lpp., 16 attēli, 7 tabulas, 12 pielikumi Atslēgas vārdi: ārējā komunikācija, iekšējā komunikācija, politiskā komunikācija

The topic of thesis: the analysis of external communication of self-government of Riga municipality Hypothesis: the external communication of self-government of Riga municipality is led by inner strategy, but the issue is it is not flexible enough First part: examines aspects of external (political) communication. Second part overlooks official regulations related to external communication of self-governments in Latvia. Third part analyzes the external communication of self-government of Riga municipality and the results from questionnaires. The author concludes possibilities to improve the external communication and is extended in propositions elaborated at the end. This thesis consists of: 120 pages, 16 images, 7 tables, 12 attachments Keywords: external communication, internal communication, political communication
Analysis of external communication of self-government of Riga
Keywords: Vadībzinātne