Pielāgojamu (White-labeled) interneta bāzētu informācijas sistēmu izstrādes aspekti - Dzirnieks, Mārtiņš Rudiards (Latvijas Universitāte, 2022)
Bakalaura darbā tika pētīts, kas ir atkārtoti izmantojama sistēma un kādus pienesumus šīs sistēmas izstrāde spēj dot sistēmu izstrādes procesos. Papildus tika pētīts līdz šim oficiāli neapstiprinātais, bet teorijas līmenī izvirzītais atkārtoti izmantojamās sistēmas koeficients, kas palīdz noteikt atkārtoti izmantojamas sistēmas iespējamību, un citi ieteikumi un ievērojamie principi sistēmu atkātotai izmantošanai. Darba procesā tika apskatīts arī personīgais viedoklis, kas ir gūts izstrādājot atkārtoti izmantojamu sistēmu, attiecīgi apstiprinot vai noliedzot līdz šim izvirzītās hipotēzes par atkārtoti izmantojamām sistēmām.

The bachelor's thesis investigated what a reusable system is and what contributions the development of this system can make to the system exhibition processes. In addition, the coefficient of the reusable system, which has not been officially confirmed so far, but has been put forward at the theoretical level, has been studied, which helps to determine the possibility of a reusable system. The personal opinion gained during the development of the reusable system was also considered in the course of the work, respectively confirming or denying the hypotheses about reusable systems put forward so far.
Aspects of development of customizable (White-labeled) Internet-based information systems
Keywords: Datorzinātne; atkārtoti izmantojama sistēmā; izstrādes process; iespējamība; koeficients