Virsmas aktīvo vielu izvēle koncentrētu ZrO2 nanopulveru suspensiju parafīnā pagatavošanai - Bernava, Elīna (Latvijas Universitāte, 2006)
Virsmas aktīvo vielu izvēle koncentrētu ZrO2 nanopulveru parafīna suspensiju pagatavošanai. Bernava E., zinātniskie vadītāji Dr. ing. sc. Palčevskis Ē., Asoc. prof. Actiņš A. Bakalaura darbs, 32 lappuses, 14 attēli, 7 tabulas, 12 literatūras avoti. Latviešu valodā. Pētīta dažādu virsmas aktīvu vielu (VAV) efektivitāte (oleīnskābe, „HYPERMER LP1”, „PERFAD 9100”) plazmā sintezēta ZrO2 nanopulvera suspensiju pagatavošanai.

The choice of surface - active agents for preparation of concentrated paraffin wax suspensions of nanosized zirconia powder. Bernava E., supervisors Dr. ing. sc. Palcevskis E., Assoc. prof. Actins A. Bachelor’s thesis, 32 pages, 14 figures, 7 tables, 12 literature references. In Latvian. In the present work the effectiveness of different surfactants (oleic acid, „HYPERMER LP1”, „PERFAD 9100”) on the preparation of suspensions of plasma produced ZrO2 has investigated.
Selection of Surfactants for Concentrated ZrO2 Nanopowder Suspension in Parafin
Keywords: Ķīmija