Rīks trīsdimensionālu attēlu veidošanai - Purens, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2012)
Šis kvalifikacijas darbs apraksta sistēmu, kas ļauj lietotājam ātri un vienkārši veidot trīsdimensiju attēlus, kurus iespējams apskatīt no jebkāda leņķa un pozīcijas. Tas ir iespējams, pateicoties advancētam 3D dzinējam un līniju atveidošanas funkcijām, kas domātas ātrai un efektīvai darbībai. Šis rīks nav paredzēts tikai priekš augstas klases profesionāļiem, bet gan priekš visiem intresentiem, kurus aizrauj fascinējošu mākslasdarbu radīšana.

This qualification work describes a system, which allows the user to effortlessly create three-dimensional images, that can be viewed from any angle. It is possible because of the advanced 3D engine and line rendering functions, which are specially designed for fast and productive work. This tool is not intended solely for programmers or graphic designers, but rather meant for every individual who enjoys creating fascinating works of art.
A tool for creating three-dimensional images
Keywords: Datorzinātne