Bezmaksas e-pasta servisa izveide - Kļaviņš, Eduards (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darba tēma ir “Bezmaksas e-pasta servera izveide”. Darba mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu, bezmaksas e-pasta servisu, ar kalendāru, kurā var dalīties ar citiem lietotājiem, kuru varētu piedāvāt kompānijas jaunajiem klientiem izmantošanai personīgajām un biznesa vajadzībām. Pagaidām kompānijai nav šāda veida piedāvājumu, taču, tādējādi ir iespēja vieglāk piesaistīt jaunus klientus. Darba gaitā tiek apskatīti dažādi e-pasta drošības risinājumi, no kuriem tika izvēlēts tālāk aprakstītais.

Topic of qualification work is “Implementing free e-mail service”. Main goal of this work is to supply free, qualitative, e-mail service, with shared calendar, which company could offer to their new clients for personal or business use. Right now company does not have this option, but, implementing e-mail service, it is easier to attract new clients. There were several security options looked at, while creating this work and chosen the setup that is described in this paper.
Implementing free e-mail service
Keywords: Datorzinātne