Metodisks materiāls izvēlētu nodaļu apguvei vidusskolas matemātikas kursā - Bezšapočņikova, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarbā „Metodisks materiāls izvēlētu nodaļu apguvei matemātikas kursā” tiek skartas izvēlētas nodaļas (virknes, eksponentfunkcija, statistikas elementi, kombinatorikas elementi un varbūtību teorijas elementi) vidusskolas matemātikā. Izstrādātais metodiskais materiāls palīdz skolēnam dziļāk izprast tematu pamatjautājumus. Diplomdarbā, kura apjoms ir 82 lappuses, ir 5 nodaļas.

The subject of my diploma paper is ”Methodical material for mastering the chosen chapters in secondary school course in mathematics”. I chose the following chapters -rows, exponential function, elements of statistics, combinatory elements, and theory of probability. My aim was to work out a material that could help my students to acquire better the basic problems of the given themes. The paper contains 82 pages and it has 5 chapters.
Guidance material for selected chapter in high school
Keywords: Pedagoģija