Uzņēmuma LPP ltd Latvia attīstība. - Šlegere, Elīna (Latvijas Universitāte, 2020)
Darba autores bakalaura darba tēma ir “Uzņēmuma LPP Latvia ltd attīstība”. Darba mērķis ir noskaidrot uzņēmuma attīstības iespējas aplūkojot uzņēmuma LPP Latvia ltd iekšējo un ārējo vidi, un izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma attīstībai. Bakalaura darbs sastāv no trīs nodaļām. Pirmajā nodaļā tiek aplūkoti teorētiskie aspekti par uzņēmuma attīstības iespējām, kā SVID analīzes, PEST analīzes teorija . Otrajā nodaļa tiek aplūkota uzņēmuma apģērbu mazumtirdzniecības nozares attīstība. Trešajā nodaļā tiek veikta uzņēmuma LPP Latvia ltd saimnieciskās darbības analīze un finansiālo rādītāju analīze. Bakalaura darbs sastāv no 84 lapaspusēm, kurā ir 26 attēliem, 11 tabulām un 10 pielikumiem. Atslēgas vārdi: ārējā un iekšējā vide, iespējas, draudi, konkurence, finanšu rādītāji.

The theme of The Bachelor's work of the author of the work is “Development of the company LPP Latvia ltd”. The aim of the work is to find out the company's development opportunities looking at the internal and external environment of the company LPP Latvia ltd, and to develop proposals for the company's development. The Bachelor's work consists of three chapters. The first chapter deals with theoretical aspects of the company's development capabilities, as SWOT analysis, PEST analysis theory. The second chapter deals with the development of the company's clothing retail industry. In the third chapter, the analysis of the economic activity of the company LPP Latvia ltd and the analysis of financial indicators are carried out. Bachelor's work consists of 84 pages containing 26 images, 11 tables and 10 attachments. Key words: external and internal environment, opportunities, threats, competition, financial indicators.
Company LPP ltd Latvia development.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; ārējā un iekšējā vide; iespējas; darudi; konkurence; finanšu rādītāji