Pētera Šmita vēstule - atgādinājums Jānim Misiņam par Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas sēdi - Šmits, Pēteris (My University, 1930)
Atklātnē atgādinājums J. Misiņam par uzstāšanos Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas sēdē par tautas dziesmām
A. g. J. Misiņa kgs
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisija; Šmits Pēteris; Misiņš Jānis; latviešu tautas dziesmas