Profesors Dr.med. Mārtiņš Zīle: profesionālā un akadēmiskā darbība 20. gadsimta 20.-30. gados - Gavare, Daina (Latvijas Medicīnas vēsturnieku apvienība; Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejs; Latvijas Inovatīvās medicīnas fonds, 2017)
Rakstā aplūkota Latvijas Universitātes rektora un profesora Dr.med. Mārtiņa Zīles profesionālā un akadēmiskā darbībā 20. gadsimta 20.-30. gados. Profesoram veltītajā biobibliogrāfijā, ko sagatavojusi LU Bibliotēka un kas izdota 2014. gadā, ir apkopotas publicētās profesora monogrāfijas, raksti, akadēmiskās runas, uzrunas un citi dokumenti, kā arī bibliogrāfija par viņu.
Keywords: Medicīnas vēsture - Latvijas Universitāte; Mārtiņš Zīle; Vēsture - Latvijas Universitāte; Rektori - Latvijas Universitāte; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::MEDICINE