Mārketinga komunikāciju analīze uzņēmumā SIA “Piche” un to pilnveides iespējas. - Lauva, Artis (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba “Mārketinga komunikāciju analīze uzņēmumā SIA “Piche” un to pilnveides iespējas” mērķis ir pamatojoties uz mārketinga komunikāciju teorētiskām atziņām, gan potenciālo, gan esošo Latvijas dzīvojamā sektora nekustamā īpašuma tirgus klientu aptaujas rezultātiem, novērtēt uzņēmuma SIA “Piche” īstenotās mārketinga komunikācijas, atklāt nepilnības, izstrādāt priekšlikumus to pilnveidei. Darba uzdevumi sastāv no mārketinga komunikācijas teorētisko aspektu analīzes, uzņēmuma SIA “Piche” un dzīvojamā sektora nekustamo īpašumu tirgus vadošo uzņēmumu pielietoto mārketinga komunikāciju analīzes, mērķauditorijas izvērtēšana atbilstoši statistikas datiem un potenciālo klientu aptaujas veikšanas. Darbs sastāv no 3 daļām, kur pirmajā daļā tiek raksturoti mārketinga komunikāciju teorētiskie aspekti, otrajā daļā tiek izvērtēts Latvijas dzīvojamā sektora nekustamā īpašuma tirgus un esošo mārketinga komunikāciju īstenošana uzņēmumā SIA “Piche” un trešajā daļā tiek izvērtēti potenciālo klientu aptaujas rezultāti un analizēti intervijas rezultāti. Darba apjoms ir 75 lapaspuses, 30 attēli, 6 tabulas, 18 pielikumi un darbā izmantoti 70 literatūras avoti.

The aim of the bachelor's thesis "Analysis of marketing communications of Piche LTD and Its improvement opportunities" is to evaluate the company LTD “Piche”, which has initiated its economic activities in the residential real estate market, regarding applied marketing communications and analyse them based on the insights of marketing communication theory, results of potential client surveys, as well as compare them with the marketing communications used by leading companies in this market, and develop proposals for their improvement. The tasks of the work consist of analysing the theoretical aspects of marketing communication, analysing the marketing communications used by the company LTD "Piche" and leading companies in the market, evaluating the target audience according to statistical data, and conducting surveys of potential clients. The work is divided into three parts, where the first part examines the theoretical aspects of marketing communication, the second part evaluates Latvia's residential real estate market and the implementation of existing marketing communications in the company LTD "Piche," and the third part evaluates the results of potential client survey and analyzes interview outcomes. Thesis consists of 75 pages, includes 30 images, 6 tables, 18 appendices and references 70 sources of literature.
Analysis of marketing communications of Piche LTD and Its improvement opportunities.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; mārketinga komunikācijas; dzīvojamā sektora nekustamais īpašums; mārketings; nekustamais īpašums