RISKU VADĪBA KRAVU PĀRVADĀJUMU UZŅĒMUMĀ - Haritonova, Alisa (Latvijas Universitāte, 2016)
Ārējo un iekšējo risku novērtēšana loģistikas uzņēmumā, priekšlikumu risku mazināšanai izstrādāšana. Darbā ir veikta loģistikas uzņēmuma ārējo risku, iekšējo risku un riska mazināšanas priekšlikumu novērtēšana ar kvalitatīvajām un kvantitatīvajām metodēm, lietojot vidējo aritmētisko, vidējo svērto aritmētisko, mediānas un modas vērtējumu, ka arī riska novērtēšana ar riska koka un riska taureņa metodēm. Visi riski un priekšlikumi tika klasificēti un sagrupēti pēc tas aktualitātes.

External and internal risk assessment of the logistics company, development of methods to reduce risks Alisa Haritonova. Work has been carried out the logistics company's external risks, internal risk and risk mitigation proposal estimation with qualitative and quantitative methods, using the average, average length of service median and moda assessments, also risk assessment of the risk of wood method and risk butterflies methods. All the risks and proposals were classified and grouped according to the issues.
Risk management in the logistic company
Keywords: Vadībzinātne; uzņēmuma riski; loģistikas uzņēmums; riska novērtēšana; riska vadīšana