Latvijas makroekonomiskās attīstības scenāriju un prognožu novērtējums, lai izvērtētu Eiropas Komisijas pārskatīto energoefektivitātes un atjaunoto energoresursu direktīvu ietekmi - Šteinbuka, Inna; Barānova, Daira; Bogdanova, Olga; Piģēns, Kārlis; Skribāne, Irina (LU BVEF / LR Ekonomikas ministrija, 2021)
Ziņojums tiek sagatavots atbilstoši līguma Nr.5.2-17.2/2021/4 uzdevumiem 2021. gadam. Ziņojumā tiek ietverts Latvijas makroekonomiskās attīstības scenāriju novērtējums, enerģētikas politikas apskats un informācija par ZOOM semināru “Klimata mērķu ekonomiskās ietekmes modelēšana un analīze” (2021.g. 10.decembrī).
Nodevums projekta “Klimata mērķu ekonomiskās ietekmes modelēšana un analīze” ietvaros.
Keywords: makroekonomiskās attīstības scenāriji; energoefektivitāte; atjaunotie energoresursi; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics