Personāla vadības funkciju analīze un pilnveides iespējas SIA “Alūksnes slimnīca” - Spale, Līga (Latvijas Universitāte, 2019)
Darba autore: Līga Spale Kvalifikācijas darba tēma: Personāla vadības funkciju analīze un pilnveides iespējas SIA “Alūksnes slimnīca”. Kvalifikācijas darba mērķis ir analizēt personāla vadības funkcijas uzņēmumā SIA “Alūksnes slimnīca” un sniegt priekšlikumus personāla vadības pilnveidošanai. Darbs sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļā analizēta literatūra par personāla vadību un personāla vadības organizāciju uzdevumiem. Darba struktūra: kvalifikācijas darbs sastāv no ievada, 3 nodaļām ar apakšnodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem un pielikumiem. Otrajā nodaļā aprakstītas izmantotās pētījuma metodes un SIA “Alūksnes slimnīca” raksturojums. Trešajā nodaļā tiek analizētas darbinieku aptaujas un personāla vadības funkciju izpēte veikta. Kvalifikācijas darba apjoms: 43 lapaspuses, darbā ietverti 2 tabulas, 13 diagrammas, 2 attēli, 3 pielikumi. Izmantotas 18. literatūras saraksta vienības. Atslēgvārdi: personāla vadība, SIA “Alūksnes slimnīca”, personāls, uzņēmums.

Author of the work: Liga Spale Subject of the qualification work: Analysis of staff management functions and development opportunities in Ltd “Aluksne’s hospital”. The purpose of the qualification job is to analyze personnel management functions at Ltd “Aluksne’s hospital”, and to provide proposals to improve personnel management. The work consists of 3 chapters. The first chapter analyses the literature on staff management and tasks of personnel management organisations. Structure of work: The qualification work consists of an introduction, 3 chapters with sub-chapters, conclusions, proposals and annexes. The second section describes the methods used for the study and the description of the Ltd “Aluksne’s hospital”. The third chapter analyses employee surveys and studies of staff management functions. Qualification Work Count: 43 Pages, Work includes 2 tables, 13 Charts, 2 Images, 3 Attachments and 18 Literature List Units. Keywords: Personnel Management, Aluksne Hospital, Personnel, Company.
Personel managment function analysis and improvementoportunities at Ltd “Aluksne’s hospital”.
Keywords: Sabiedrības vadība; Personāla vadība; SIA; Personāls; Uzņēmums