CodeMage: vide pirmskoda rediģēšanai un testēšanai - Pogorelovs, Sergejs (Latvijas Universitāte, 2007)
“CodeMage: vide pirmkoda rediģēšanai un testēšanai” ir lietojumprogramma, kas nodrošina ērtu darbu ar pirmkodu. Koda redaktora mērķis ir paātrināt un atvieglot pirmkoda izveidošanu, kā arī sniegt papildiespējas, tādas kā programmas koda ielādēšanu serverī, koda kompilāciju un palaišanu, vienlaicīgu vairāku failu rediģēšanu.

“CodeMage: an Environment for Source Code Editing and Testing” is an application which facilitates work with source code. The code editor makes code writing easier and faster, as well as provides additional functionality, such as code uploading, code compilation and running, concurrent multiple file editing.
CodeMage: an Environment for Source Code Editing and Testing
Keywords: Datorzinātne