Bibliotēka un sabiedrība, 3 - Latvijas Universitāte. Bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes nodaļa (Latvijas Universitāte, 2002)
Krājumā ievietoti raksti, kuros aplūkoti jauni virzieni informācijas izplatībā un bibliotēku darbībā, kā arī informācijas sakārtošanā un apstrādē. Atsevišķos rakstos analizētas vēsturiskas parādības. Raksti izkārtoti četrās tematiskās iedaļās: "Grāmata vērtību sistēmā", "Bibliotēku vēstures pētījumi", "Publiskās bibliotēkas mūsdienu sabiedrībā" un "Informācijas avotu apstrādes problēmas".
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences; Bibliotēkas - vēsture; Egle Rūdolfs; Rīgas Latviešu biedrība; Publiskās bibliotēkas; Informācijpratība; Indeksēšana; Informācijas meklējumvalodas; Informācijas apstrāde; Retrospektīvā konversija; Libraries history; Public libraries; Information literacy; Indexing