Pateesigi stahsti pahr to, kà Jerusaleme ispohstita [Patiesīgi stāsti par to, kā Jeruzaleme izpostīta] - (:unkn) unknown (Driķēti un dabūjami pie kroņa grāmatu driķētāja, 1848)
Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā.
Patiesīgi stāsti par to, kā Jeruzaleme izpostīta
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology; Bībeles stāsti; Bible stories