Tīmekļa vietnes "The Glass Bead Game" - Jaunas spēles izveides modulis - Eglājs, Olafs (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darbs apraksta izstrādātu tīmekļa vietnes “The Glass Bead Game” jaunas spēles izveides moduli, kas piedāvā ērti pielāgojamu jaunas spēles aprakstu ievietošanu, rediģēšanu un dzēšanu. Jaunas spēles izveides modulis dod iespēju viegli izveidot spēļu aprakstus, ko ir iespējams apskatīt uzreiz jau to ievadot. Spēles var tikt arī atvasinātas variācijās, katrai spēlei glabājot tās pamatspēli un tās variācijas. Izveidot jaunas spēles aprakstu ir iespējams tikai ar autorizētu lietotāju tīmekļa vietnē “The Glass Bead Game”. Izstrāde ir pilnībā dokumentēta, iekļaujot prasību specifikāciju, projektējumu un testu.

This paper describes the development of new game creation module in “The Glass Bead Game” web site that provides easy customizable functions for new game descriptions which include inserting, editing and deleting. New Game creation module provides an easy way to add game descriptions allowing you to see the results as soon as you input them. Games can be derived into variations, each game contains its base game and its variations. You must be authorized in web site “The Glass Bead Game” to use this new game creation module. Development is fully documented, including requirements specification, design and test.
Web site "The Glass Bead Game" - New game creation module
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; jaunas spēles apraksts; katalogs; AngularJS