Administrācija moduļa pilnveidošana tīmekļa vietnei - Riekstiņš, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt administrācijas moduli, kas ir paredzēts noteiktu sistēmas entītiju pārvaldībai. Modulis paredz vieglu un ērtu entītiju rediģēšanu iekš tīmekļa vietnes. Papildus modulis arī paredz advokātu formas izveidošanu, rediģēšanu un iesniegšanu, kuru pēc tam administrators var pieņemt vai noraidīt. Modulis arī paredz sistēmas kļūdu saglabāšanu datubāzē, kā arī attiecīgo kļūdu apskatīšanu un paziņošanu, izmantojot e-pasta sistēmu.

“Improving the administration module for a website” The aim of the qualification work is to develop an administration module, which is intended for managing certain system entities. The module provides easy and convenient editing of entities within a web application. Additionally, the module provides ability to submit a lawyer application, which then can be reviewed, before being accepted or rejected by an administrator. The module also provides system for logging and storing errors in the database, as well as viewing and reporting the respective errors via the e-mail system.
Improvement of the administration module for a website
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa vietne; Administrācija; Formas; Datubāze