RGSL mājaslapas paplāšinājums - Alumni datubāze - Punovskis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba mērķis, bija izstrādāt sistēmu, tīmekļa vietni, kurā skolu beidzēji – Alumni, varētu sazināties viens ar otru, savā lietotāja profilā pievienojot kontaktinformāciju un citu informāciju , saistītu ar bijušajām studijām un pašiem sevi. Veiksmīgi pieteikties un reģistrēties sistēmai, kā arī pievienot/apskatīt informāciju saistībā ar skolu. Šajā kvalifikācijas darbā ir tikai daļa no visas sistēmas, kura tika izstrādāta. Visa sistēma tika projektēta un funkcionāli veidota, pilnībā balstoties uz pasūtītāja vēlmēm un iecerēm. Izstrādātā sistēma ir tikusi apstiprināta un ieviesta.

The aim of the qualification was to develop a system, website, where school graduates – Alumni, could communicate with each other, by adding in user profile contact information and other information, associated with the former studies and themselves. Successfully log on and register within the system, as well as add/view information associated with school. This qualification is only part of the entire system, which was developed. The whole system was designed and functionally built entirely based on the customer's needs and expectations. The developed system has been accepted and introduced.
RGSL home page extension - Alumni database
Keywords: Datorzinātne