Dažādu formātu datu vizualizācija - Kiders, Oskars (Latvijas Universitāte, 2013)
Darba mērķis ir veikt pētījumu un izstrādāt uzlabojumus pašreizējam dažādu formātu ekomercijas biznesa datu vizualizācijas procesam. Darbā tiek apskatīti dažādu datu formātu plusi un mīnusi, to transformēšanas iespējas, vizualizācijas rīki un ienākošo datu transformēšanas iespēja uz vienotu datu formātu, kas būtu ērti izmantojams vizualizācijas rīkos.

The goal of this master’s thesis is to do a research and offer improvements to the existing various format e-commerce business data visualization process. There will be discussed positive and negative aspects of each data format as well as translation options and different visualization tools. Also there will be given the benefit to translate all the input data to a united data format that would be easier to use in visualization tools.
Various format data visualisation
Keywords: Datorzinātne