Projekts: Uzņēmuma "NPS Aģentūra" izveidošana - Sudeike, Anna (Latvijas Universitāte, 2013)
Projekta mērķis ir četru mēnešu laikā (no jūnija sākuma līdz septembra beigām) dibināt sabiedrību ar ierobežotu atbildību „NPS Aģentūra”, kas spēs uzsākt pakalpojumu sniegšanu 2013. gada oktobrī, nepārsniedzot tam atvēlēto budžetu 2 500 LVL apmērā. Uzņēmuma „NPS Aģentūra” darbības virziens būs sniegt organizatoriskus, aktiera un psihologa pakalpojumus sabiedrībai ar mērķi palīdzēt organizēt pārsteigumu vai tikšanos, vai atrast pareizos vārdus, lai atvainotos, atzītos mīlestībā, izteikt pateicību vai apsveikt. Uzņēmuma dibināšana ir aktuāla vairāku iemeslu dēļ: paradīsies jaunas darbavietas, tirgū būs pārstāvēti jauni pakalpojumi, attīstīsies mūsdienu kāzu un saderināšanās tradīcijas, kā arī valsts budžetā būs papildus ienākumi nodokļu veidā.

The objective of this project is to establish LLC "NPS Aģentūra" during four months (from the beginning of June to the end of September). It will be ready to provide its services starting from October 2013 and it will not exceed the allocated budget of LVL 2,500. The company "NPS Aģentūra" will focus on providing organizational, actor and psychologist services to society with an objective to help organize a surprise event or meeting, or to find the right words to apologize, confess love, express gratitude or greet. The foundation of company "NPS Aģentūra" is topical for several reasons: new workplaces will be created, new services will be provided in the market, contemporary wedding and engagement traditions will develop, as well as the state budget will receive additional income from taxes.
Project: Establishment of "NPS Aģentūra"
Keywords: Finanses un kredīts