Pēdu profilakse un pašaprūpe Nacionālo Bruņoto spēku Aviācijas bāzes karavīriem. - Roste, Aija (Latvijas Universitāte, 2019)
Pēdu profilakse un pašaprūpe Nacionālo Bruņoto spēku Aviācijas bāzes karavīriem.

“Self-care and prophylaxis of the feet for the National Armed Forces Aviation basis soldiers”
Self-care and prophylaxis of the feet for the National Armed Forces Aviation basis soldiers
Keywords: Medicīna; Pēdu; profilakse; pašaprūpe; karavīru; pēdu