Rīgas Sociālās Aprūpes Centra vadīšanas sistēma un tās pilnveidošanas iespējas. - Mašutina, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēma ir „Rīgas sociālās aprūpes centra vadīšanas sistēma un tās pilnveidošanas iespējas”. Bakalaura darba mērķis ir novērtēt organizācijas „Rīgas sociālās aprūpes centra” vadīšanas sistēmu un izstrādāt tās pilnveidošanas priekšlikumus. Darba saturs izklāstīts 62 lapaspuses, tajā ir 1 tabula, 4 attēli, 1 pielikums. Izmantoti 27 literatūras avoti. Atslēgvārdi: vadīšanas sistēma, organizatoriskā struktūra, plānošana, plānu sistēma, ārējā vide, iekšējā vide, analīze.

Subject of bachelor’s paper is “Riga Social Care Centre management system and its improvement possibilities”. Objective of bachelor’s paper is to evaluate management system of organization Riga Social Care Centre and develop suggestions for its improvement. Paper’s content is set forth on 62 pages; it has 1 table, 4 figures, and 1 attachment. 27 literature sources have been used. Keywords: management system, organizing structure, planning, plan system, external environment, internal environment, analysis.
Riga Social Care Center management system and its improvement possibilities.
Keywords: Vadībzinātne